Vraagprogramma

2023

Hieronder treft u het vraagprogramma voor de eerste Peel en Maasdalshow aan. De noord Limburgse verenigingen hebben samen een mooi programma in ellkaar weten te zetten. Nieuwsgierig? Ga maar gauw kijken. 

Let op sluiting inschrijving 19 september 2023!

Vraagprogramma

Download het gehele vraagprogramma. U leest hier alle benodigde informatie omtrent de Peel en Maasdalshow. U kunt dit PDF bestand openen en desgewenst afdrukken. 

Inschrijfformulier printen

Inschrijven? Dat kan middels een inschrijfformulier. Kies voor deze optie indien u het inschrijfformulier wilt printen, dan met pen in wilt vullen en versturen per post.

Inschrijfformulier excel

Inschrijven? Dat kan middels een inschrijfformulier. Kies voor deze optie indien u wilt inschrijven via een excel formulier. U opent dit excelbestand, u vult dit via de computer in, slaat het dan op onder uw naam en mailt dit opgeslagen bestand als bijlage aan de tentoonstellingssecreatris. peelenmaasdalshow@gmail.com

Online inschrijven

Inschrijven? Dat kan ook online. We hebben ook de mogelijkheid om digitaal in te schrijven via Animal Office.


Sluiting inschrijving: 19 september 2023

Adres tentoonstellingssecretaris: Erik Gubbels, Hummerenweg 21, 5991 PR Baarlo

E-mail adres Tentoonstellingssecretaris: peelenmaasdalshow@gmail.com*

* Indien het inschrijfformulier via de mail als bijlage wordt verstuurd, krijgt u binnen 5 dagen een bevestiging. Zo niet, neem dan telefonisch contact op met Erik Gubbels. Tel: 06-10034280