Vraagprogramma is uit

06-09-2023

Gisteravond is het vraagprogramma verschenen. Het is zeker de moeite waard. 

Het vraagprogramma is op deze site als PDF te downloaden. Ook kunt u per direct inschrijven. Daarvoor zijn diverse opties mogelijk. Download het als PDF om deze vervolgens af te drukken, in te vullen en te versturen per post. Open het excelbestand en vul het op de computer in, sla deze op en hang het opgeslagen bestand als bijlage bij de mail naar te tentoonstellingsecretaris. Of doe modern en vul het inschrijfformulier online in. 

Hoewel AI gevoelige dieren helaas nog niet mogen worden samengebracht doen wij ons uiterste best om er een waardevolle show van te maken. Diergroepen al konijnen, sierduiven, Oorspronkelijke duiven, cavia's en kleine knagers zijn allemaal welkom. Op Zaterdag is er tevens een eierkeuring georganiseerd. Verder zal er vanalles aan gedaan worden om ook de inrichting van de showruimte zo gevarieerd mogelijk te maken.  Veel informatie over dit alles is allemaal terug te vinden in het vraagprogramma. 

We realiseren ons dat deze site nog niet volledig compleet is. We zullen deze gaande weg verder uitbouwen en u daarvan zoveel mogeljk op de hoogte houden. 

Wist u dat we ook een facebookpagina van onze show hebben?  Ook daar houden we u op de hoogte van alle wetenswaardigheden van onze Peel en Maasdalshow.