Laatste dag Peel en Maasdalshow 2023

15-10-2023

Het is haast niet te geloven. De laatste dag alweer van de eerste editie Peel en Maasdalshow dient zich aan. Uiteraard worden de dieren als eerste verzorgd en de ruimte weer gereed gemaakt voor het bezoekend publiek. Rond 10:00 worden de diverse posten weer bezet. De eerste bezoekers zijn er optijd bij. Kinderen weten het springkussen moeiteloos te vinden. En veel mensen wagen een gokje in de tombola bij het verlaten van de showruimte. Dan is er nog tijd om even in de bar wat te drinken en na te genieten van de indrukken die zojuist zijn opgedaan. Inzenders brengen nog even een bezoekje aan het secretariaat en voor we het weten zit de dag van showen er al weer op.

 De inzenders kooien hun dieren uit en hetgeen in de loop van de week is opgebouwd wordt in enkele uren weer afgebroken en opgeruimd.

Er wordt besloten dat we de materialen vandaag nog gaan lossen bij de opslag. 

Morgen worden de drinkensbakjes nog gewassen en is ieder nog met eigen dingen bezig om op orde te maken. Denk maar eens wat de secretaris nog moet verwerken en afwikkelen. Maar de rust komt nabij en laten we even rust nemen. Daarna zullen we alles evalueren om alle verbeterpunten op een rij te zetten. Zo denken we een nog groter succes van de tweede editie te maken van de Peel en Maasdalshow.