Dré Kuijpers overleden

20-04-2023

Op 87 jarige leeftijd is ons lid Dré Kuijpers overleden. Dré was van beroep chauffeur. Eerst op de vrachtwagen en later op de touringcar voor de langere afstanden. 

Zijn liefde voor duiven is begonnen bij de reisduiven. Later is hij overgestapt naar de sierduiven. Daarbij is hij ook lid geworden bij de Sportfokkers te Neer en met de opheffing van die vereniging mee over gegaan naar onze nieuwe vereniging. Dré was liefhebber van het ras Modena. Daar fokte hij zo veel mogelijk dieren mee die zo goed mogelijk aan de rassenstandaard voldeden. En zeker niet zonder succes. 

Tijdens de show konden we ook op hem tellen. Vele shows heeft hij trouw mee geholpen met het opbouwen en afbreken. Samen met hem zorgden we ervoor dat het elk jaar weer een succes werd.

Als de jaren toenemen komt de tijd dat men kleiner gaat wonen. Vaak kunnen de geliefde dieren dan niet mee. Maar bij Dré lukte dat wel. Zelfs toen hij geplaagd werd door diverse herseninfarcten en noodgedwongen moest worden opgenomen in het verzorgingstehuis kon hij vanuit zijn kamerraam nog kijken en genieten naar zijn geliefde duiven die daar in de ren hun rondjes vlogen.

Dré je hebt vele jaren onder ons mogen zijn. We hebben veel met je mogen beleven. We hebben mooie herinneringen aan jou. We zullen je dan ook niet snel vergeten. Wij wensen zijn kinderen en familie veel sterkte toe.